Ris Interior / Cubic Cave

Located in Taipei, Taiwan and completed in 2017. This modern apartment with deep color scheme of forest and concepts of nature wilderness was designed by Ris Interior.

A restful man cave detaches from the hustle-bustle concrete jungle, a primeval model which is modernized by minimalist means and suffused with deep color scheme of forest and concepts of nature wilderness. Existing beams and columns without intentionally enveloping accentuate the cubic perspective of space magnification. Shelving and cabinets are methodically installed with plaster effects, whereas the living room TV wall accentuates the nature innate of coarse-textured rock stacks, sustaining sensationally intriguing contrast between modernity and natural landscape. While sunlight goes through dark wenge blinds, permeating lambent ambiance, poised yet virile and inviting.

Photos courtesy of Ris Interior.