Callender Howorth / Modern Penthouse in London

Located in London, United Kingdom and completed in 2017. This renovation of spacious penthouse apartments with the spirit of modernity and glass partitions were used to create separate zone, while preserving its openness was designed by Callender Howorth.

City Penthouse by Callender Howorth

“Starting from scratch, we took the walls back to bring this spectacular space up to date. In places we left brickwork exposed to evoke the industrial feeling that is associated with loft apartments in the Big Apple. White colors and simplistic fittings imbue the space with a contemporary feel, while colorful, bold art pieces give character.

We used glass partitions to segment the space, yet maintain the open-plan feel – as would be found in a loft apartment. Light permeates every corner of this chic penthouse.

The desirable home is perfectly suited to its surroundings: Shore-ditch is a young, trendy area, inhabited by an eclectic mix of people. Tailoring this project to the desires of our client was both challenging and rewarding.”

Photos courtesy of Callender Howorth.