Case Ornsby Design / Duvauchelle Holiday House

Located in New Zealand. This holiday house was designed by Case Ornsby Design.


Case Ornsby Design

“Situated on a hill with picturesque views over the bay and access to a small beach by foot this was a commission with a dream location. In order to make the most of the stunning vista we designed a low, linear main pavilion with glazing across the front and rear.  This was home to an open-plan living, kitchen and dining space, designed to facilitate easy socializing.  The cavity-sliding doors opened to a large deck overlooking the bay at the front of the site, as well as to a rear courtyard, sheltered by two structures adjacent to the main pavilion housing two master bedrooms, each with an ensuite and water views. Bench seating surrounds an outdoor fire/BBQ.  Behind the fire stairs run up towards a bunkhouse building – a two-storied structure encompassing a street-accessed garage on the top level with a bunkhouse with four built-in bunks and a luxurious shared bathroom on the lower level.”









Photos courtesy of Case Ornsby Design