Jose Gutierrez / TRA Office

Located in Auckland, New Zealand and completed in 2015. This 400 square meter “The Research Agency” office with unique design was designed by Jose Gutierrez also received 2015 Interior Awards – Workplace and 2015 Interior Awards – Supreme Winner.

Jose Gutierrez - TRA Office (1)

Jose Gutierrez

“The fit-out was carried out for a repeat client “The Research Agency” as part of their re-branding to TRA. It occupies the entire 400sqm footprint of the top floor of an existing 110-year-old heritage building.

The brief was for the architecture to define the company brand, creating a progressive space within an historic building. Space was created by the insertion of pragmatic volumes within the existing framework. The mirror-clad volumes dematerialise to reflect and emphasis the history and patina of the existing building.”

Jose Gutierrez - TRA Office (2)

Jose Gutierrez - TRA Office (3)

Jose Gutierrez - TRA Office (4)

Jose Gutierrez - TRA Office (5)

Jose Gutierrez - TRA Office (6)

Jose Gutierrez - TRA Office (7)

Jose Gutierrez - TRA Office (8)

Jose Gutierrez - TRA Office (9)

Jose Gutierrez - TRA Office (10)

Jose Gutierrez - TRA Office (11)

Jose Gutierrez - TRA Office (12)

Jose Gutierrez - TRA Office (13)

Jose Gutierrez - TRA Office (14)

Jose Gutierrez - TRA Office (15)

Jose Gutierrez - TRA Office (16)

Jose Gutierrez - TRA Office (17)

Jose Gutierrez - TRA Office (18)

Jose Gutierrez - TRA Office (19)

Jose Gutierrez - TRA Office (20)

Photography by Jeremy Toth.