i.s.m.architecten / LVDV

Located in Louvain, Belgium and complete in 2015. This minimalist apartment with an unique pivoting cupboard was designed by i.s.m.architecten.

i.s.m.architecten - LVDV (1)

i.s.m.architecten

“The main goal of the renovation project was to adapt the existing apartment to it’s new inhabitant. ‘Through the design we wanted to achieve an as spacious as possible setting for when she is alone while maintaining a certain level of privacy when someone stays over'”.

i.s.m.architecten - LVDV (2)

i.s.m.architecten - LVDV (3)

i.s.m.architecten - LVDV (4)

i.s.m.architecten - LVDV (5)

i.s.m.architecten - LVDV (6)

i.s.m.architecten - LVDV (7)

i.s.m.architecten - LVDV (8)

i.s.m.architecten - LVDV (9)

i.s.m.architecten - LVDV (10)

i.s.m.architecten - LVDV (11)

i.s.m.architecten - LVDV (12)

i.s.m.architecten - LVDV (13)

i.s.m.architecten - LVDV (14)

Photography by Luis Diaz Diaz.